Moederdag 13 mei 2018

Laat u zich heerlijk verrassen op deze mooie lentedag!

Op 13 mei staat het kasteel geheel in het teken van moederdag, een ontvangst met een mooi glas bubbels met aansluitend een 7 gangen amuse-lunch samengesteld door onze chef-kok Sven Nijenhuis en zijn team. De gehele lunch zal muziekaal worden omlijst door jong talent van het conservatorium Maastricht. Deze compleet verzorgde lunch inclusief aperitief kost € 49,- p.p. en kunt u reserveren via 043-450 1208 of per mail info@kasteelwittem.nl

Winemakers diner 18 mei 2018

Op vrijdag 18 mei aanstaande organiseren Kasteel Wittem en Vinolo een uniek Winemakers diner. In de sfeervolle ambiance van Kasteel Wittem kunt u tijdens deze culinaire avond genieten van een fantastisch 5-gangen menu dat is samengesteld door chef-kok Sven Nijenhuis. De begeleidende wijnen zijn van het wijnhuis Noble Hill uit Zuid-Afrika, waarbij speciaal voor deze avond de wijnmaker aanwezig is om over de wijnen te vertellen.

Ronald en Silvia de Meij van Kasteel Wittem en Harm en Heleen Loopstra van Vinolo heten u graag welkom om 18.00 uur, waarna we starten met het aperitief, een Blanc de Blancs MCC van Noble Hill en enkele amuses.

Bij mooi weer zal dit plaatsvinden op het grote terras. Het diner start om 18.30 uur. Het diner bestaat uit 5 gangen, waarbij elke gang wordt begeleid door een zorgvuldig gekozen wijn. Laat u verrassen door de mooie combinaties!

De kosten voor deze avond bedragen € 90,- all in per persoon