Programma kerst 2018

Weihnachtsabend 24 december 2018

Op deze bijzonder romantische avond willen wij u graag ontvangen met Champagne en een bijzonder mondvermaakje.

Voor inleiding van ons inmiddels traditionele Weihnachtsdiner worden live een aantal klassieke kerstliederen ten gehore gebracht. Hierdoor bent u al helemaal in de kerstemming voordat u van een heerlijk 4 gangen diner gaat genieten. U bent tijdig klaar om op deze avond de nachtmis in het klooster (schuin tegenover het kasteel) te bezoeken.

Aanvang: 18:00 uur.

Prijs: 80,00 euro p.p.  inclusief welkomstbubbel

Menu

1e Kerstdag 25 december 2018

Op dinsdag avond serveren wij een vijf-gangen kerstmenu in de salons van ons kasteel. Vanaf 18:30 uur wordt u ontvangen in onze kasteelbar met een feestelijk kerstaperitief. Aansluitend gaat u aan tafel in een van onze sfeervolle kasteelsalons en starten wij met een aantal amuses van het huis. Vervolgens serveren wij een culinair vijf-gangen menu, waarmee onze chef Sven Nijenhuis en zijn crew zich nadrukkelijk manifesteren!

Aanvang: 18:30 uur.

Prijs: 90,- euro p.p. inclusief welkomstbubbel

Menu

2e Kerstdag 26 december 2018

Op woensdag avond serveren wij een vijf-gangen kerstmenu in de Prinsenzaal van ons kasteel. Vanaf 18:30 uur wordt u ontvangen in onze kasteelbar met een feestelijk kerstaperitief. Aansluitend gaat u aan tafel in onze Prinsenzaal en starten wij met een aantal amuses van het huis. Vervolgens serveren wij een culinair vijf-gangen menu, waarmee onze chef Sven Nijenhuis en zijn crew zich wederom nadrukkelijk manifesteren!

Aanvang: 18:30 uur.

Prijs: 90,- euro p.p. inclusief welkomstbubbel

Menu