Zondag Middag Matinee Concert 5 november 2017

Duo Koumparos  

Geboren in Thessaloniki, Griekenland, kwam Konstantinos Avdimiotis op 7-jarige leeftijd voor het eerst in aanraking met muziek toen hij blokfluitlessen ging volgen bij Myrto Vougiouka, en daarna bij Malina Iliopoulou. Op 12-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste fluitlessen van Lydia Kokoria, waarna hij op 15-jarige leeftijd repertoire lessen ging volgen bij  Nikolos Dimopoulos  (aanvoerder fluit bij het Thessaloniki State Symphony Orchestra). Nadat hij in 2012 was aangenomen aan het  Conservatorium Maastricht, behaalde hij zijn Bachelor’s Degree in Klassiek Fluit Uitvoerend Musicus in 2016. Sindsdien volgt hij de Master opleiding aan hetzelfde instituut. Konstantinos is een actieve fluitist, die heft deelgenomen aan diverse masterclasses met wereldberoemde fluitisten, waaronder Peter-Lukas Graf, Michael Faust. Daarnaast heeft hij ook diverse keren met succes deelgenomen aan fluit competitive. Zo behaalde hij in 2012 een tweede prijs bij de Greek Municipal Conservatory Competition. Sinds 2008 maakt Konstantinos deel uit van het orkest Con Fuoco.

Yiannis Leandrou werd in 1994 geboren op het eiland Cyprus. Op 7-jarige leeftijd begon hij met pianolessen. Van 2009 tot 2012 studeerde hij aan de muziekschool in Limassol. Daarna moest hij in militaire dienst waar hij deel uitmaakte van het muziekorkest. In 2014 ging hij naar Rotterdam om lessen te volgen bij Jean-Bernand Pommier at Codarts. In 2015 begon hij zijn studie klassiek piano aan het Conservatory Maastricht bij Joop Celis. Daar studeert hij nu zijn Bachelor’s Degree. Yiannis speelde op Cyprus in diverse folk, rock, klassiek en jazz festivals, in kleine ensembles, als solo pianist, in kamermuziek en in hotelbars. Hij volgde flamenco workshops bij Camerata Flamenco Project, folk workshops bij Ross Daly, jazz workshops bij Bradford Marsalis, en klassieke workshops bij Enrico Pace.

Iedere eerste zondag van de maand kunt u genieten van een klassiek of jazz Matinee concert. Dit concert is gratis toegankelijk (aanvang 11.45 uur), maar wilt u echter verzekerd zijn van een plekje is het mogelijk hiervoor te reserveren door middel van ons Matinee Concert arrangement. 

Dit houdt in dat u over gereserveerde plaatsen bij het concert kan beschikken, u een kopje koffie bij ontvangst van ons krijgt en er vervolgens een tafel in ons restaurant "Violin" is gereserveerd waar u kunt gaan genieten van een heerlijke 3 gangen lunch.

Dit alles voor de prijs van € 37,- per persoon.


Terug naar nieuws