Wine and Dine avond 1 December 2017

“Chef’s Special” Wine & Dine Menu

Vrijdag 1 december

Het “Chef’s Special” menu is een culinair menu waarbij onze Chef-kok Eric van de Weijer zijn passie en creativiteit volledig wil laten zien en proeven!

Dit menu wordt gecombineerd met speciaal door Harm Loopstra (Vinolo) hiervoor geselecteerde bijpassende wijnen.

 Amuses

**

Anjou duif

paarse gort/wortel/Meloes ui /eigen jus

**

Grietbot filet

schorseneren/kalfsjus

**

Hertenrugfilet

kastanje kroketje/spitskool/veenbessen jus

**

Gekarameliseerde banaan

karamel/chocolade crumble/kokosijs

 

Prijs per persoon € 75,-

(inclusief aperitief, wijn en tafelwater)

RESERVEREN VIA 043-450 1208 OF info@kasteelwittem.nl

Heeft u een allergie? Meld het ons, wij helpen u graag met de uitleg van onze gerechten!

Terug naar nieuws