Trouwen in de open lucht
Wat is er romantischer dan elkaar het jawoord geven in de open lucht? Bij Kasteel Wittem kan uw droom uitkomen. Wij helpen u met liefde bij het plannen van uw trouwdag.

Feesten op het Kasteel
Bij feesten en recepties draagt de uitstraling van de locatie in hoge mate bij aan de gezellige sfeer. Maar ook de zorg en toewijding van uw gastheer en gastvrouw zijn bepalend. Omdat wij als geen ander beseffen hoe belangrijk een geslaagd feest voor u is, nemen wij u alle zorgen uit handen. Voor uw feest kunt u gebruik maken van de Prinsenzaal, ons Petit Restaurant "Violin", de loungebar, het kasteelterras en het omliggende park. Naast de catering verzorgen wij ook de sfeervolle aankleding van de feestlocatie. Uiteraard op de manier zoals u dit wenst. Onze locatie is geschikt voor feesten tot 250 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en uw wensen.

Overnachten, eten en drinken
Wilt u uw bruiloft of feest combineren met een overnachting, ontbijt, lunch of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voor al uw wensen, een eerlijk advies of een offerte, kunt u opnemen. Wij staan persoonlijk garant voor de beste service.