4 Daags Kerstarrangement

Met het ontvangst, op donderdag 24 december 2015, zult u verrast worden door ons volledig in Kerstsfeer versierde kasteel. Onder genot van een welkomstdrankje en een amuse van de chef zullen wij de incheck met u afronden, waarna wij u naar uw kamer begeleiden waar u een drietal nachten zult verblijven.

Voor aanvang van ons inmiddels traditionele Weihnachtsdiner zingt de bekende sopraan Marjon Lambriks een aantal van de mooiste kerstliederen. Hierdoor bent u al helemaal in de kerstemming voordat u van een heerlijk 4 gangen diner gaat genieten. U bent tijdig klaar om op deze avond de nachtmis in het klooster (schuin tegenover het kasteel) te bezoeken.

Tijdens de kerstdagen wordt u s'ochtends ook in de watten gelegd met ons aan tafel geserveerd ontbijt.

Op vrijdag 25 december verzorgen wij in de middag een rondrit in een paardentram door het Limburgse Heuvelland, inclusief een lekkere picknick mand! Na deze gezellige middag activiteit heeft u de mogelijkheid u om te kleden voor ons avondprogramma. Op eerste Kerstdag serveren wij in de avond ons culinaire 5 gangen kerstdiner.

Nadat u heeft genoten van een lekker ontbijt hebben wij in de middag van Tweede Kerstdag onze, ook al traditionele, culinaire wandeling door ons park. Hierbij krijgt u buiten, door onze keukenbrigade in ons park op verschillende plekken een heerlijke 4 gangen lunch aangeboden, terwijl wij u van alles over het kasteel, klooster en omgeving vertellen. Aangezien u nog voldaan bent van deze lunch, hebben wij in de avond van tweede Kerstdag een buffet in ons restaurant voorzien, waar u later op de avond uw opborrelende lekkere trek kunt geruststellen.

Na een rijkelijk laatste ontbijt nemen wij, helaas, weer afscheid van elkaar!

Niet vermelde dranken, extra's en toeristenbelasting zijn niet in de arrangementsprijs inbegrepen. Indien beschikbaar kunt u uw verblijf een of meer dagen verlengen met het voorafgaande weekend op basis van logies met ontbijt (separaat reserveren via internet of per telefoon 043-4501208).

Prijs € 550,- per persoon 

BOEK DIT ARRANGEMENT >