In de Prinsenzaal komt uw evenement volledig tot zijn recht door de authentieke kasteelambiance. Wij verzorgen het eten en drinken al naar gelang uw wensen. En natuurlijk behoort ook een verfrissende wandeling in ons kasteelpark tot de mogelijkheden. Naast het park is voldoende gelegenheid tot parkeren.De Prinsenzaal
Een bijzondere locatie draagt bij aan de goede sfeer tijdens uw vergadering, workshop of evenement. Kasteel Wittem beschikt over een unieke zaal: De Prinsenzaal. Is uw gezelschap hier te gast, dan is exclusiviteit gewaarborgd. Uw gasten genieten onze volledige aandacht. De Prinsenzaal is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 40 personen.

Zaalhuur 
<10 personen € 350,- per dag (excl. BTW)
>10 personen € 450,- per dag (excl. BTW)
>20 personen € 550,- per dag (excl. BTW)

Deze prijzen zijn inclusief het verzorgen van koffie, thee (+koekjes) en waters (+ pepermuntjes) in de zaal, het eventuele gebruik van TV (met ingebouwde DVD speler), beamer + scherm, flipover + stiften, projectiescherm, papier + pen en handfruit.

Overnachten, eten en drinken
Bij ontvangst serveren wij u graag onze verse vlaai met een begeleidend kop koffie voor € 5,- p.p. Onze business-lunch bedraagt € 17,50 p.p.p.d. en bestaat uit een huisgemaakte soep waarnaast verse luxe belegde broodjes geserveerd worden. De dranken tijdens de lunch en vergadering welke niet zijn omschreven, zijn op basis van daadwerkelijk gebruik en dus o.b.v. nacalculatie.

Wilt u uw evenement combineren met een overnachting, ontbijt of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wie een business evenement wil combineren met een culinaire belevenis, kan gebruik maken van onze speciale arrangementen. Neem op om uw wensen te bespreken.