Kerst Arrangement 2018

4-Daags Kerstarrangement

Met de ontvangst, op maandag 24 december 2018, zult u verrast worden door ons volledig in Kerstsfeer versierde kasteel. Onder genot van een welkomstdrankje en een amuse van de chef zullen wij de incheck met u afronden, waarna wij u naar uw kamer begeleiden waar u een drietal nachten zult verblijven.

Voor inleiding van ons inmiddels traditionele Weihnachtsdiner worden een aantal klassieke kerstliederen live ten gehore gebracht. Hierdoor bent u al helemaal in de kerstemming voordat u van een heerlijk 4 gangen diner gaat genieten. U bent tijdig klaar om op deze avond de nachtmis in het klooster (schuin tegenover het kasteel) te bezoeken.

Tijdens de kerstdagen wordt u s'ochtends ook in de watten gelegd met ons aan tafel geserveerd ontbijt.

Op dinsdag 25 december heeft u de gelegenheid om na een gezellige middag activiteit waar wij u graag in adviseren, u om te kleden voor ons avondprogramma. Op eerste Kerstdag serveren wij in de avond ons culinaire 5 gangen kerstdiner.

Nadat u heeft genoten van een lekker ontbijt kunt u in de middag van Tweede Kerstdag van alles genieten wat het prachtige Limburg u te bieden heeft. Wij adviseren u graag, voor het diner bent u geheel vrij op deze avond. De vele restaurants hier in de omgeving, die allen in kerstsfeer zijn gehuld staan vor u ter beschikking. Indien u op 2e kerstdag ook bij ons wenst te reserveren houd u er dan rekening mee dat wij hetzelfde menu serveren op deze avond als op 1e kerstdag. 

Na een rijkelijk laatste ontbijt nemen wij, helaas, weer afscheid van elkaar!

Niet vermelde dranken, extra's en toeristenbelasting zijn niet in de arrangementsprijs inbegrepen. Indien beschikbaar kunt u uw verblijf een of meer dagen verlengen met het voorafgaande weekend op basis van logies met ontbijt (separaat reserveren via internet of per telefoon 043-4501208).

Prijs € 525,- per persoon 

BOEK DIT ARRANGEMENT >