Zondag Middag Matinee Concert 3 december 2017

Maastricht Duo

Maastricht Duo is opgericht in 2015. Kristina en Sofia ontmoetten elkaar op het Conservatorium Maastricht. Allebei gedreven om prachtige concerten te spelen en deel te nemen aan kamermuziekcompetities, hebben ze elkaar gevonden en spelen ze met veel plezier samen!

Sofia Raychenko (Oekraïne) begon haar pianostudie aan het Kyiv Institute of Music, vervolgens aan het Tsjaickovsky Conservatorium en tegenwoordig aan het Conservatorium Maastricht bij Katja Veekmans. Ze won verschillende internationale muziekcompetities als solist maar ook als deel van een kamermuziekensemble.  

Kristina Rimkeviciute (Litouwen) begon met haar vioolstudie op 7-jarige leeftijd aan het Kaunas J.Naujalis Music Gymnasium, daarna aan de M.K. Ciurlionis Arts School in Vilnius en dit jaar sloot ze haar Bachelor studie aan het Conservatorium Maastricht af bij Maestro Boris Belkin. Ze is een laureaat van vele internationale vioolwedstrijden in Italië, Slovenië, Slovakije en Nederland.

Iedere eerste zondag van de maand kunt u genieten van een klassiek of jazz Matinee concert. Dit concert is gratis toegankelijk (aanvang 11.45 uur), maar wilt u echter verzekerd zijn van een plekje is het mogelijk hiervoor te reserveren door middel van ons Matinee Concert arrangement. 

Dit houdt in dat u over gereserveerde plaatsen bij het concert kan beschikken, u een kopje koffie bij ontvangst van ons krijgt en er vervolgens een tafel in ons restaurant "Violin" is gereserveerd waar u kunt gaan genieten van een heerlijke 3 gangen lunch.

Dit alles voor de prijs van € 37,- per persoon.


Terug naar nieuws