Limburg is zo on-Nederlands en zo vlakbij. Nog geen twee uur rijden en je bent er al: het vakantiegevoel heb je snel, het genieten kan meteen beginnen.

Drielandenpunt
Reeds in de Romeinse periode vormde het gebied rond Vaals een belangrijk strategisch, politiek en economisch middelpunt voor de toenmalige bewoners. Met name het milde klimaat en het weelderig natuurschoon vormden steeds de basis voor de aantrekkingskracht die het gebied uitoefende op bewoners en gasten. 
www.drielandenpunt.nl

Monde Verde
De Wereldtuinen van Mondo Verde zijn uniek voor Europa. Hier bezoekt u de mooiste plekjes van de wereld ... in één dag! En onderweg geniet u van de mooiste bloemen en meeste bijzondere planten.
www.wereldtuinenmondoverde.nl

SnowWorld Landgraaf
SnowWorld beidt u, jong en oud, een heerlijk dagje sneeuwplezier. Naast de topkwaliteit van onze sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van onze prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie! Een echte Zwitserse fondue of een lekker hapje eten in restaurant Walliser Chalet? Après-ski in één van onze gezellige bars of een heerlijke barbecue op ons terras? Sporten in ons luxe fitnesscenter en genieten van het beauty- en wellnesscenter? Het kan allemaal!
www.snowworld.com

Gaia Zoo
GaiaZOO is een moderne dierentuin, waar zo’n 100 verschillende diersoorten leven. De dieren leven allemaal in ruime, natuurlijke verblijven. Bekende dieren zijn de gorilla's, de neushoorns, de leeuwen en de cheeta's, maar in GaiaZOO leven ook een aantal bijzondere dieren die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin ziet zoals de boshond uit het Amazone-regenwoud, de veelvraat en de muskusos van de koude toendra en de grootoorvos van de droge savanne.
www.gaiazoo.nl