Zondag middag Matinee Concert

Zondag 3 april 2016 het "Zondag" middag Matinee Concert! 


Duo Rob&Ben

Rob Reyners

Rob Reyners is geboren op 29 april 1991, komt uit Roermond, woont samen met zijn vriendin in Heerlen en studeert Jazz Zang aan het Conservatorium te Maastricht. Rob is een duizendpoot; zingen, bugel en trompet spelen, gitaar en piano spelen, theater maken, sketches schrijven en gedichten schrijven. In januari 2013 presenteerde hij zijn eerste CD "Haven't Met You Yet" en in september 2015 maakte hij zijn tweede CD "The Winner". Deze tweede CD maakte Rob naar aanleiding van het winnen van de EuJazz Young Talent Award in 2013. Hij laat zich beïnvloeden door grote artiesten als Ella Fitzgerald, Kurt Elling, Nat King Cole, Diana Krall, Frank Sinatra en vele anderen. In combinatie met zijn unieke performance is ieder optreden een genot om naar te kijken. Rob kan zijn stem aan iedere muzikale situatie aanpassen en is daarom in staat om op te treden met een pianist, een trio, kwartet, kwintet of zelfs een complete bigband! Zijn motto:“Dood gaan we toch, dus dan kunnen we beter genieten van ’t leven!” 

Ben van Daal

Ben van Daal is 24 jaar en is afkomstig uit Linne. Hij speelt al ruim 12 jaar piano en heeft, mede door zijn docent, organist Jean-Pierre Steijvers, een grote interesse voor de Russische klassieke muziek ontwikkeld.   Hiermee won hij, na in 2010 al de 1ste prijs voor instrumentalisten te winnen, in 2012 de hoofdprijs van het concours Prix Dominique in Venlo. In maart 2014 nam Ben deel aan de 'International Competition for Outstanding Piano Amateurs' in Parijs waar hij de kwartfinale bereikte en in december won hij een gedeelde 2de prijs van de 'Piano3Daagse' Rotterdam. Ook volgde hij in 2014 lessen aan 'Imola Piano Academy', Eindhoven. Door zijn brede interesse voor muziek heeft Ben zeer uiteenlopende muziekstijlen in zeer uiteenlopende samenstellingen gespeeld, van popmuziek tot jazz, van popbands tot bigbands, en begeleidde zo verschillende koren en solisten.

Iedere eerste zondag van de maand kunt u genieten van een klassiek of jazz Matinee concert. Dit concert is gratis toegankelijk (aanvang 12.00 uur), maar wilt u echter verzekerd zijn van een plekje is het mogelijk hiervoor te reserveren door middel van ons Matinee Concert arrangement. 

Dit houdt in dat u over gereserveerde plaatsen bij het concert kan beschikken, u een kopje koffie bij ontvangst van ons krijgt en er vervolgens een tafel in ons restaurant "Violin" is gereserveerd waar u kunt gaan genieten van een heerlijke 3 gangen lunch waarbij een glas huiswijn is inbegrepen. Dit alles voor de prijs van € 37,- per persoon.


Terug naar nieuws